Αθηνά-Αλβάρο 1-0: Η κίνηση-ματ που δεν περίμενε ο Βραζιλιάνος


Η Αθηνά Ωνάση με μια επιθετική κίνηση που δεν περίμενε ο Αλβάρο κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στη μάχη των δυο για το μοίρασμα της περιουσίας.

Ο Βραζιλιάνος διεκδικεί 400 εκατ. δολάρια, δηλαδή τη μισή περιουσία της Αθηνάς, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει τίποτε περισσότερο από αυτά που δικαιούται, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχαν υπογράψει, δηλαδή 11 εκατ. δολάρια (ένα για κάθε χρόνο έγγαμου βίου).

Για το λόγο αυτό η Αθηνά με μια κίνηση που δεν περίμενε η άλλη πλευρά μπλόκαρε τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Βέλγιο και όχι στη Βραζιλία.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου το πρώην ζευγάρι εισήλθε με άκρα μυστικότητα σε δικαστήριο των Βρυξελλών, όπου θα εκδικαζόταν η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της χρυσής κληρονόμου, με την οποία ζητούσε να μπλοκαριστούν προσωρινά και μέχρι να τελεσιδικήσει η εκδίκαση του διαζυγίου της, οι κοινοί τραπεζικοί τους λογαριασμοί. Η απόφαση δικαίωσε την Αθηνά, αφού έκανε δεκτή την αίτησή της. Ήταν η πρώτη μάχη που κέρδισε σε έναν πόλεμο που όπως όλα δείχνουν τα πράγματα θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*